پروژه کارآفرینی فرآیند تولید كنسرو و رب گوجه فرنگی

پروژه کارآفرینی فرآیند تولید كنسرو و رب گوجه فرنگی

پروژه کارافرینی فرآیند تولید كنسرو و رب گوجه فرنگی در 167 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

مشخصات فایل

تعداد صفحات 167
حجم 2 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی طرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارافرینی فرآیند تولید كنسرو و رب گوجه فرنگی در 167 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مطالب

فصل اول
كليات
پيشگفتار
مقدمه
تعريف موضوع
اهميت موضوع
فصل دوم
مراحل كنسروسازي 
انتخاب مواد اوليه 
درجه بندي مواد اوليه
تميز كردن مواد اوليه
آماده كردن ماده اوليه
بلانچينگ، Blanching
پر كردن در بسته Filling
تخليه هوا و گازها Exhausting
درب بندي قوطيهاي كنسرو Seaming
عوامل موثر در درب بندي
ارزيابي درب بندي مضاعف 
روشهاي اندازه گيري فاكتورهاي درب بندي
فرآيند حرارتي كنسروها
سرد كردن بسته هاي كنسرو
كد گذاري و برچسب زني قوطيهاي كنسرو
كارتن گذاري و نگهداري قوطيها
تعيين زمان ماندگاري كنسروها Shelf – Life 
بحث ميكروبيولوژي قوطيهاي كنسرو
شاخصهاي كيفيت محصول 
شاخصهاي ايمني مواد غذايي
آزمايشهاي ميكروبي اختصاصي كنسروهاي مواد غذايي
برداشت نمونه از مواد غذايي محتوي در قوطي كمپوت 
روشهاي شمارش ميكروبي
محيطهاي كشت آزمايشگاه ميكروب شناسي غذايي
سترون سازي با گرما
تأثير سترون سازي بر مواد غذايي
محاسبات حرارتي استريليزاسيون كنسروها
سرعت نفوذ و انتقال حرارت در داخل كنسروها Heat Penetration
اثر PH در استريليزاسيون كنسروها
كنترل استريليزاسيون كنسروها
معرف‌هاي استريليزاسيون
بسته ‌بندي كنسروها
استانداردهاي قوطي كنسرو
علل تورم قوطي‌هاي كنسرو
فصل سوم
فرآيند توليد 
رب گوجه فرنگي 
پيدايش گوجه فرنگي
تركيب شيميايي گوجه فرنگي
كشت گوجه فرنگي
برداشت محصول
حمل گوجه فرنگي
توليد رب
خرد كردن گوجه فرنگي
تغليظ آب گوجه فرنگي
پاستوريزاسيون
دربندي
چگونگي دربندي
قوطي خالي
عمليات بازرسي كارخانجات رب
آزمونهاي كنترل كيفيت گوجه‌هاي دريافتي
منابع

 

بخشی از متن

مهمترين عامل در توليد يك محصول با كيفيت بالا شستشو كامل گوجه فرنگي با آب تميز و سالم مي‌باشد.
دستگاههاي شستشو مختلف مي‌باشند ولي معمولي‌ترين و بهترين نوع آن سيستمي است كه هم اكنون در اكثر كارخانجات ايران متداول است و مورد استفاده قرار دارد و شامل قسمتهاي زير مي‌باشد:
مخزن شستشو: در وسط اين مخزن يك توري تعبيه شده كه گوجه فرنگي روي آن در داخل مخزن پر آب شناور مانده و گل و لاي احتمالي همراه گوجه در زير اين توري ته نشين مي‌شود. يك سيستم ورودي هوا در آن تعبيه شده تا باعث هم زدن گوجه و آب شده و باعث بهتر تميز شدن گوجه فرنگي مي‌شود. در اين مخزن يك پره چرخان نصب شده كه باعث مي‌شود گوجه فرنگي بطور يكنواخت به روي نوار سورت منتقل شود. آب اضافي از قسمت بالاي مخزن خارج و آب تميز جانشين آن مي‌شود. مي‌توان مواد ضدعفوني كننده به آب اين مخزن اضافه نمود.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود